21 Претставување Додатоци за KA 2008

ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,сребрена

2 102 319

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,црна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,црна

2 102 321

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S,сребрена

2 102 317

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,златна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,златна

2 146 840

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,розезлатна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,розезлатна

2 146 838

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,сребрена

2 146 836

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,црна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,црна

2 146 842

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6+/7+,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6+/7+,сребрена

2 146 844

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Приемник за полнење ЗаIPhones®
ACV* Qi Приемник за полнење ЗаIPhones®

2 102 323

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Станица за полнење бела
ACV* Qi Станица за полнење бела

2 102 313

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Станица за полнење црна
ACV* Qi Станица за полнење црна

2 102 315

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Axion* Digital radio upgrade за RDS-FM радио станици
Axion* Digital radio upgrade за RDS-FM радио станици

2 146 136

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Garmin®* Портабл систем за навигација DRIVE 40 LMT CE
Garmin®* Портабл систем за навигација DRIVE 40 LMT CE

2 087 163

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Garmin®* Портабл систем за навигација Drive 51 LMT-S
Garmin®* Портабл систем за навигација Drive 51 LMT-S

2 280 228

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Parrot®* Сет за Bluetooth® Hands-free MKi 9100
Parrot®* Сет за Bluetooth® Hands-free MKi 9100

1 595 373

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Parrot®* Сет за Bluetooth® Hands-free MKi 9200
Parrot®* Сет за Bluetooth® Hands-free MKi 9200

1 697 250

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Pioneer* Аудио систем DEH-X7800DAB
Pioneer* Аудио систем DEH-X7800DAB

2 110 664

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Pioneer* Аудио систем X2900UI
Pioneer* Аудио систем X2900UI

2 302 664

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кабел за  iPhone®/iPod® од AUX  или USB
Кабел за iPhone®/iPod® од AUX или USB

1 529 487

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Конзола за комуниокација
Конзола за комуниокација

1 544 446

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Надворешен аудио конектор  приклучок за слишалки со AUX влез
Надворешен аудио конектор приклучок за слишалки со AUX влез

1 358 534

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.