6 Заштита за возило Додатоци за TRANSIT CONNECT 2014

Гумени патосници задни,црни
Гумени патосници задни,црни

from 07/2016 Понатаму

2 263 245

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задни,црни
Гумени патосници задни,црни

2 263 243

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

from 07/2016 Понатаму

2 263 241

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

1 824 270

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник предни, обликувани
Калник предни, обликувани

1 824 264

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

Only for Kombi with factory fitted carpet flooring

1 930 270

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.