16 Заштита за возило Додатоци за TOURNEO CUSTOM 2012

Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

1 831 004

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

Except Double Cab in Van

1 831 003

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

1 945 228

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

2 097 670

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

1 945 218

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

2 097 368

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита од вода за мотор за мотор и менувач
Заштита од вода за мотор за мотор и менувач

2 322 055

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита од вода за мотор За мотор и менувач
Заштита од вода за мотор За мотор и менувач

1 931 224

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задни, црни
Патосници,стандард - теписон задни, црни

1 831 001

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задни, црни
Патосници,стандард - теписон задни, црни

1 831 000

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

from 01/2015 Понатаму

1 885 399

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

from 01/2015 Понатаму

1 885 397

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

up to 12/2014

1 819 013

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

2 124 765

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

2 124 761

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

up to 12/2014

1 819 011

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.