27 Заштита за возило Додатоци за MONDEO 2010

ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање појачана, црна
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање појачана, црна

Фургон

1 714 937

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

1 458 296

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

up to 07/2012

1 458 295

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2012 Понатаму

1 806 113

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2012 Понатаму

1 806 116

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик

Фургон

1 704 114

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање транспарентно
Заштита за одбојник при товарање транспарентно

4/5- врати

1 731 910

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање транспарентно
Заштита за одбојник при товарање транспарентно

Фургон

1 731 921

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

4-врати

1 718 465

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

5-врати

1 718 464

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

Фургон

1 440 741

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник предни, обликувани
Калник предни, обликувани

1 786 680

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, беж
Патосници,премиум велур задни, беж

up to 07/2012

1 458 308

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, плави
Патосници,премиум велур задни, плави

up to 07/2012

1 458 304

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни
Патосници,премиум велур задни, црни

1 458 303

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни и задни, беж
Патосници,премиум велур предни и задни, беж

up to 07/2012

1 739 224

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни и задни, беж
Патосници,премиум велур предни и задни, беж

up to 07/2012

1 739 225

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, беж
Патосници,премиум велур предни, беж

up to 07/2012

1 458 302

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, плави
Патосници,премиум велур предни, плави

up to 07/2012

1 458 301

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, сиви
Патосници,премиум велур предни, сиви

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2012 Понатаму

1 806 111

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, сиви
Патосници,премиум велур предни, сиви

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2012 Понатаму

1 806 099

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

up to 07/2012

1 458 300

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2012 Понатаму

1 806 109

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2012 Понатаму

1 806 107

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, цни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, цни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2012 Понатаму

1 805 767

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, цни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, цни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2012 Понатаму

1 805 768

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

up to 07/2012

1 458 293

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.