10 Заштита за возило Додатоци за KUGA 2016

ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање ребраста плоча,обликувана,сива
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање ребраста плоча,обликувана,сива

2 122 078

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање ребраста плоча,обликувана,црна сјајна
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање ребраста плоча,обликувана,црна сјајна

2 122 074

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задни,црни
Гумени патосници задни,црни

2 105 053

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни и задни, црни
Гумени патосници предни и задни, црни

1 928 462

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни,црни
Гумени патосници предни,црни

2 114 390

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

5 236 408

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник предни, обликувани
Калник предни, обликувани

1 800 160

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни и задни, црни
Патосници,премиум велур предни и задни, црни

1 928 460

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задни, црни
Патосници,стандард - теписон задни, црни

1 873 612

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

1 928 456

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.