18 Заштита за возило Додатоци за KUGA 2008

ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање црна, појачана
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање црна, појачана

1 751 793

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

1 502 031

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2011 Понатаму

1 785 004

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

up to 07/2011

1 502 030

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2011 Понатаму

1 785 003

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик

1 580 167

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање транспарентен
Заштита за одбојник при товарање транспарентен

1 565 625

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, појачани
Калник задни, појачани

1 530 495

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник предни, појачани
Калник предни, појачани

1 542 519

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни,црни
Патосници,премиум велур задни,црни

1 531 423

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предна, црна
Патосници,премиум велур предна, црна

up to 07/08/2011

1 712 083

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2011 Понатаму

1 758 720

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2011 Понатаму

1 758 722

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со црна кожа
Патосници,премиум велур предни, црни со црна кожа

up to 07/2011

1 754 105

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

up to 07/2011

1 757 402

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

up to 07/2011

1 757 395

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2011 Понатаму

1 758 724

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 08/2011 Понатаму

1 758 723

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.