28 Заштита за возило Додатоци за KA 2008

Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

1 558 529

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

up to 09/2012

1 558 511

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 10/2012 Понатаму

1 806 157

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 11/2012 Понатаму

1 806 156

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник
Калник

1 543 894

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник црвени, покачани
Калник црвени, покачани

1 552 574

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни
Патосници,премиум велур задни, црни

from 09/2013 Понатаму

1 838 170

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни со зелен штеп
Патосници,премиум велур задни, црни со зелен штеп

1 558 530

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни со сребрен дупли штеп
Патосници,премиум велур задни, црни со сребрен дупли штеп

1 558 534

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни со црвен штеп
Патосници,премиум велур задни, црни со црвен штеп

up to 10/2011

1 558 533

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни,црни
Патосници,премиум велур задни,црни

1 543 892

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни,црни со црвенишавови
Патосници,премиум велур задни,црни со црвенишавови

1 743 322

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

from 09/2013 Понатаму

1 838 173

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 11/2012 Понатаму

1 806 152

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 10/2012 Понатаму

1 806 153

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со бел штеп
Патосници,премиум велур предни, црни со бел штеп

up to 09/2012

1 558 526

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со дупли црвени шавови
Патосници,премиум велур предни, црни со дупли црвени шавови

up to 09/2012

1 738 936

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со зелен штеп
Патосници,премиум велур предни, црни со зелен штеп

up to 09/2012

1 558 513

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со сребрен дупли шев
Патосници,премиум велур предни, црни со сребрен дупли шев

up to 09/2012

1 731 725

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со сребрени дупли шевови
Патосници,премиум велур предни, црни со сребрени дупли шевови

За возила со новиот систем за фиксирање, from 10/2012 Понатаму

1 806 148

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со сребрени дупли шевови
Патосници,премиум велур предни, црни со сребрени дупли шевови

За возила со новиот систем за фиксирање, from 11/2012 Понатаму

1 806 147

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со црвен шлеп
Патосници,премиум велур предни, црни со црвен шлеп

up to 09/2012

1 558 523

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со црвени со дупли шевови
Патосници,премиум велур предни, црни со црвени со дупли шевови

За возила со новиот систем за фиксирање, from 10/2012 Понатаму

1 806 150

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со црвени со дупли шевови
Патосници,премиум велур предни, црни со црвени со дупли шевови

За возила со новиот систем за фиксирање, from 10/2012 Понатаму

1 806 149

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур прени, црни
Патосници,премиум велур прени, црни

up to 09/2012

1 543 889

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон преден и заде, црн
Патосници,стандард - теписон преден и заде, црн

up to 09/2012

1 543 885

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 10/2012 Понатаму

1 806 146

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 11/2012 Понатаму

1 806 144

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.