16 Заштита за возило Додатоци за FOCUS 2008

Гумени патосници заден, црн
Гумени патосници заден, црн

1 446 092

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници преден, црн
Гумени патосници преден, црн

1 446 093

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик

3/5- врати

1 580 166

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник заден, појачан
Калник заден, појачан

4-врати

1 517 326

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

3/5-врати, со исклучок на ST

1 521 017

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

Фургон

1 521 018

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник предни, обликувани
Калник предни, обликувани

1 387 727

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, беж
Патосници,премиум велур задни, беж

1 503 910

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни
Патосници,премиум велур задни, црни

1 324 712

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, Флорида
Патосници,премиум велур предни, Флорида

1 503 909

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

1 418 442

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур прени,беж
Патосници,премиум велур прени,беж

1 503 913

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задни и предни, црни
Патосници,стандард - теписон задни и предни, црни

1 324 714

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и заадни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и заадни, црни

1 418 441

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

1 382 123

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

1 382 122

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.