31 Заштита за возило Додатоци за C-MAX 2010

ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање појачани, црни
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање појачани, црни

За C-MAX, up to 12/2013

1 754 068

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање појачани, црни
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање појачани, црни

За Grand C-MAX, up to 12/2013

1 754 069

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задна, црна
Гумени патосници задна, црна

За C-MAX

1 686 206

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задна, црна
Гумени патосници задна, црна

За Grand C-MAX

1 681 367

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

За Grand C-MAX

1 690 324

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предна, црна
Гумени патосници предна, црна

up to 12/2011

1 681 375

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

from 12/2014 Понатаму

1 871 020

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 01/2012 to 11/2014

1 796 134

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање, from 01/2012 to 11/2014

1 796 138

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик

up to 12/2013

1 580 167

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање транспарентно
Заштита за одбојник при товарање транспарентно

up to 12/2013

1 711 520

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, појачани
Калник задни, појачани

5 232 911

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник преден,појачан
Калник преден,појачан

5 231 929

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, антрацит со црна првртена кожа
Патосници,премиум велур задни, антрацит со црна првртена кожа

За C-MAX

1 693 733

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, антрацит со црна првртена кожа
Патосници,премиум велур задни, антрацит со црна првртена кожа

За Grand C-MAX

1 694 505

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, сиви со сива превртена кожа
Патосници,премиум велур задни, сиви со сива превртена кожа

За Grand C-MAX

1 753 474

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни,сиви
Патосници,премиум велур задни,сиви

За C-MAX

1 693 732

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни,сиви со сива превртена кожа
Патосници,премиум велур задни,сиви со сива превртена кожа

За Grand C-MAX

1 694 887

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, антрацит превртена кожа
Патосници,премиум велур предни, антрацит превртена кожа

up to 12/2011

1 693 729

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, антрацит,со црна превртена кожа
Патосници,премиум велур предни, антрацит,со црна превртена кожа

За возила со новиот систем за фиксирање, from 01/2012 to 11/2014

1 765 394

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, сиви со сива превртена кожа
Патосници,премиум велур предни, сиви со сива превртена кожа

За возила со новиот систем за фиксирање, from 01/2012 to 11/2014

1 765 393

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур Предни, сиви,
Патосници,премиум велур Предни, сиви,

from 12/2014 Понатаму

1 871 015

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

from 12/2014 Понатаму

1 871 016

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни,со сива превртена кожа
Патосници,премиум велур предни,со сива превртена кожа

up to 12/2011

1 693 728

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур црни, антрацит со црна превртена кожа
Патосници,премиум велур црни, антрацит со црна превртена кожа

За Grand C-MAX

1 753 475

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задна, црна
Патосници,стандард - теписон задна, црна

За Grand C-MAX

1 738 763

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задни, црни
Патосници,стандард - теписон задни, црни

За C-MAX

1 693 734

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задни, црни
Патосници,стандард - теписон задни, црни

За Grand C-MAX

1 694 509

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни црна
Патосници,стандард - теписон предни црна

За возила со новиот систем за фиксирање, from 01/2012 to 11/2014

1 765 398

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни црни
Патосници,стандард - теписон предни црни

up to 12/2011

1 693 731

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

from 12/2014 Понатаму

1 871 018

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.