11 Заштита за возило Додатоци за B-MAX 2012

Гумени патосници задни, црна
Гумени патосници задни, црна

1 781 386

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

up to 08/2014

1 801 452

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

from 09/2014 Понатаму

1 874 931

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање полиран нефлекосувачки челик
Заштита за одбојник при товарање полиран нефлекосувачки челик

1 765 363

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, појачани
Калник задни, појачани

1 800 023

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник предни, појачани
Калник предни, појачани

1 800 024

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни
Патосници,премиум велур задни, црни

1 789 017

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни со двојни шевови
Патосници,премиум велур задни, црни со двојни шевови

1 789 508

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

1 858 444

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со двојни шевови
Патосници,премиум велур предни, црни со двојни шевови

1 873 047

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

1 800 235

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.