13 Безбедност Додатоци за B-MAX 2012

Britax Römer® Детско седиште BABY-SAFE ISOFIX base
Britax Römer® Детско седиште BABY-SAFE ISOFIX base

1 670 734

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Britax Römer® Детско седиште BABY-SAFE plus
Britax Römer® Детско седиште BABY-SAFE plus

1 670 717

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Britax Römer® Детско седиште DUO plus ISOFIX
Britax Römer® Детско седиште DUO plus ISOFIX

1 448 154

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Britax Römer®* Детско седиште KIDFIX
Britax Römer®* Детско седиште KIDFIX

1 581 116

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Kalff* Предупредувачки елек портокалова
Kalff* Предупредувачки елек портокалова

1 882 039

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Kalff* Сет за прва помош црна кутија
Kalff* Сет за прва помош црна кутија

1 877 829

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Kalff* Триаголник за опасност во црвена кутија
Kalff* Триаголник за опасност во црвена кутија

1 460 220

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
RECARO* Детско седиште Young Profi plus
RECARO* Детско седиште Young Profi plus

1 805 260

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Јаже за влечење за товар до 2.500 кг
Јаже за влечење за товар до 2.500 кг

5 011 184

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кабли за палење 3 m
Кабли за палење 3 m

За бензински мотори до 2,5 л

5 023 562

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кабли за палење 3.5 m
Кабли за палење 3.5 m

За дизел мотори до 3л

5 023 563

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет за прва помош Мека торба, сина
Сет за прва помош Мека торба, сина

1 882 990

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Чеканче за итни ситуации
Чеканче за итни ситуации

1 761 591

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.